zondag 29 maart 2015

10x bedroom inspiration



Deze kamer heeft eigenlijk heel veel op de kamer staan, maar het ziet er totaal niet druk uit. Achter het bed staan verschillende schilderijen, maar ze passen allemaal bij elkaar. Ze zijn allemaal zwartwit. Er zijn ook maar drie kleuren te zien op de hele kamer: zwart, wit en blauw. Dit zorgt voor de rust. 



Als je een klusser kent, of zelf een klusser bent. Is dit een optie. Je maakt eigenlijk een kamer in een kamer, bovenop die kamer slaap je en van de muren kan je mooie kastjes maken. Ik vind het heel cool uitzien, maar je hebt een grote kamer nodig met en hoog plafond. De extra ruimte die je zo creëert kan je dan voor van alles gebruiken.



Deze kamer vind ik heel knus uit zien. Een zolderkamer met aan de ene kan het bed en aan de andere kant een hele lange stang waar je al je kleren aan kan ophangen. Door de lichte kleuren maak je je kamer groter. De lampjes die om het raam hangen zorgen voor een extra gezellige sfeer.



De verhogen die onder het bed is gemaakt, vind ik heel leuk uitzien! Je bed staat op deze manier eigenlijk op je boekenkast. Verder weet ik niet of het heel praktisch is met naar bed gaan, omdat je eigenlijk een heel laag bed hebt als je op de verhoging staat, maar het ziet er wel leuk uit.



Deze kamer vind ik iets heel gezelligs hebben. De lampjes is de sfeerverlichting en de foto's herinneringen aan mooie herinneringen en goede gevoelens. De lampjes zijn gewoon random opgehangen wat het lekker speels maakt. 



Als je plaats moet besparen en graag een bureau of zithoek of iets anders op je kamer wilt hebben, is dit een overwegende optie. Door je bed als hoogslaper in je kamer neer te zetten, creëer je plaats voor een bureau, bank of stoel. De tafel van deze foto vind ik echt super. De driehoekje poten hebben iets atelierachtigs en je hebt extra plek om rotzooi kwijt te kunnen.




Als je een kleine kamer hebt en je wilt er wel nog iets van wil maken, is dit een hele leuke! Een open kast zorgt ervoor dat je kamer niet nog kleiner lijkt dan dat hij al is. Ook door de witte kleur oogt het groter. Houdt de decoratie ook rustig, de groene plant vind ik daarom wel een leuke optie. Hij zorgt voor wat kleur en gezelligheid.



Als je kinderen hebt en er moeten er meer op één kamer passen, is dit een goede optie! Dit maakt het op-dezelfde-kamer-slapen misschien wat leuker. Het ziet er namelijk gezellig uit en je hebt niet heel standaard twee bedden naast elkaar staan. Je ligt op deze manier wel dicht bij elkaar en dat kan kletsen of spelen met elkaar aantrekkelijker maken.



Dit is een hele simpele kamer. Er staat alleen een tweepersoonsbed, tafel, stoel, spiegel en wat plantjes. De spiegel vind ik echt super leuk! Je hoeft niet moeilijk te gaan doen met ophangen, maar je kan deze gewoon tegen je muur aan zetten. De tafel vind ik, zoals ik hiervoor ook gezegd heb, nog steeds super leuk. Hij ziet er heel simpel uit, maar zeker stijlvol.



Iets wat ook leuk is op je slaapkamer is één muur (of allemaal) met foto's, posters, plaatjes beplakken zoals op deze foto. Ik zou dit alleen niet geheel willekeurig doen, omdat het dan snel heel druk wordt en niet 1 geheel lijkt. Deze muur heeft veel verschillende plaatjes, verschillende kleuren en andere maten en vormen. Het wordt een geheel doordat ze allemaal evenveel van elkaar af hangen.

Als je het leuk vindt om een quote op je muur te plakken, kan je ook alle letters uit te knippen en allemaal los op te hangen zoals op de volgende foto te zien is. 
Ook hier kan je veel in variëren. Je zou het zoals op de foto kunnen doen en iedere letter uit hetzelfde kleur papier kunnen knippen, maar je kan bijvoorbeeld ook een tijdschrift pakken en uit iedere bladzijde een letter uit knippen.


Dus leef je uit en laat je creatieve brein spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten