maandag 9 maart 2015

10x positieve internet quotes

Overal op het internet kan je quotes vinden. Sommige zijn heel herkenbaar, andere kloppen volgens jou totaal niet. Hier heb ik er een paar op een rijtje gezet die ik gevonden heb.


1. "Every Child is gifted. They just unwrap their packages at different times."

Hier ben ik het dus echt helemaal mee eens. Dit is de quote waar ik zoveel mogelijk naar probeer te kijken. Het zegt dat iedereen zijn kracht heeft. Iedereen heeft deze kracht al zijn hele leven, maar niet iedereen vindt hem even snel. Ga op zoek naar de krachten in ieders persoon en kijk dus niet alleen naar datgene wat de persoon niet kan. Zoek het positieve op.

2. "You don't have to figure it all out. All you have to do is believe and have faith. When you believe, all things are possible."


Je hoeft niet alles uitgezocht te hebben. Geloof en heb vertrouwen in jezelf en in andere. Dan is alles mogelijk. En doe datgene wat goed voelt.

3. "You have a better tomorrow if you can't stop thinking about yesterday."


Je kan geen betere morgen hebben als je niet kunt stoppen met denken over gisteren. Als je blijft piekeren over de dagen ervoor kan je nooit denken aan vandaag. Leer ervan en let it go. Blijf niet hangen in het verleden. Het verleden kan je niet veranderen, de toekomst wel.

4. "Travel. 
As much as you can. 
As far as you can. 
As long as you can. 
Life is not meant to be lived in one place."


Datgene waar ik echt van kan genieten is nieuwe plekken ontdekken. Reizen vind ik helemaal geweldig en ik doe het het liefst zo veel mogelijk. Deze vakantie ga ik daarom ook 3 keer op vakantie. Life's not meant to be lived in one place, is daarom dus ook mijn levensmotto.

5. "Never forget the ones that matter. Show them how much you care."


Vergeet de personen die belangrijk zijn niet en laat zien hoe veel je om ze geeft. Een leven kan je nu eenmaal niet alleen leven. Laat daarom zien dat je om iemand geeft.

6. "It's hard when you miss people. But, you know, if you miss them it means you were lucky. It means you had someone special in your life, someone worth missing."


Dit is het positieve uit iets halen wat voor je gevoel heel negatief voelt. Iemand missen is nu nog niet zo erg. het laat zien dat je om iemand geeft. Je hebt een speciaal iemand in je leven die het waard is om gemist te worden.

7. "Don't expect to see positive changes in your life if you surround yourself with negative people."


Verwacht niet dat er iets positiefs in je leven veranderd als je alleen maar negatieve personen om je heen hebt. Zorg ervoor dat je niet in de negatieve sleur meegetrokken wordt.

8. "Paris is always a good idea."


Hier zijn niet meer woorden voor nodig. In je leven moet je nu eenmaal een keer in Parijs geweest zijn, als het niet meer is.

9. "Laughter is the fireworks of the soul."


Lachen is gezond! Laat het horen en zien. Houdt het niet in.

10. "I'm thankful for today."


Sluit de dag goed af! Ga met een fijn gevoel naar bed en sta weer met een goed gevoel op. Geniet!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten